BED & BREAKFAST VILLA ALZAHARA

Buiten de zomermaanden om, bieden wij Bed & Breakfast aan.

Je logeert in een zeer ruime kamer op de benedenverdieping, zodat U niet alleen een schitterend uitzicht heeft over de bergen, maar ook zo naar buiten stapt naar het zwembad.

De bed & breakfast kamer bevat een tweepersoons bed, een royale bank, leeslampen en eigen douche, bidet en toilet. Bovendien heeft U een eigen zij-ingang. Tevens is er AIRCO, verwarming, ontvochtiging en ventilatie.

’s Morgens serveren wij een uitgebreid ontbijt op het terras voor Uw kamer of binnen. Uiteraard is er de beschikking over het zwembad.

Bert is een bekende kok geweest in de Nederlandse gastronomie. Soms vindt hij het leuk om voor zijn gasten te koken. Dat kan lunch zijn of diner.

Geniet van de absolute rust en wordt gewekt door het gekwetter van de vogeltjes. U bent in no time aan de kust of in het schitterende Spaanse achterland. Het is allemaal onder handbereik. Voor méér foto’s of wat te doen inde omgeving check: Foto’s B&BOmgeving 

De kosten bedragen € 69.50 per nacht per kamer (max 2 personen).

Reserveringen: info@alzahara.eu of bel +34 965 880 781 of +34 6. Kijk hieronder voor beschikbaarheid.

Bed & Breakfast kamer

Bed & Breakfast kamer

 

 

[wpsbc id=”2″ title=”yes” legend=”yes” dropdown=”no” start=”6″ display=”1″ language=”auto” month=”0″ year=”0″ history=”1″ tooltip=”no” weeknumbers=”yes”]