VILLA ALZAHARA DE GUADALEST

 

 

 

Alzahara de Guadalest: Alles onder de zon! 

 

 

Zin in een heerlijke luxe vakantie in een schitterende en groene omgeving. Wilt U een huis huren onder de Spaanse zon? Relaxen terwijl je kinderen zich in zwembad vermaken? In het buitenland en toch voorzien van alle gemakken en luxe?  ’s Morgens gewekt worden door de vele kwetterende vogeltjes en vanuit iedere kamer een super uitzicht op de majestueuze Sierra Aitana? 

Dan heten wij je graag hartelijk welkom in onze villa AlZahara de Guadalest.  Het van oorsprong Arabische woord “zahara” betekent sinaasappel bloesem-geur, daar waar de sinaasappels bloeien. De Arabieren waren trots op hun geurende en rijkelijk van water voorziene tuinen.  De Guadalest is de rivier die achter het huis stroomt, maar zo heet ook het gelijknamige stadje. Vergeet U niet dat de Moren hier tot ver in de middeleeuwen heersten. Het oude vestingstadje Guadalest is zeker een bezoek waard.

Het gebied is beroemd om zijn vele sinaasappel- en citroenbomen, maar vooral vanwege de mispels, hét export product van Callosa. 

Geniet van de mooie omgeving en het heerlijke klimaat, onze mooie tuin vol bloemen en de fruitbomen. Heel privé en toch vlak bij het rumoer van de kust. Geniet van de talloze restaurants, het gekke en drukke Benidorm, maar ook van de historische stadjes zoals Altea in de directe omgeving, of neem een duik in de Fuentes de L’Algar hier in Callosa. Kortom voor elk wat wils. 

Alzaharaogo1